Monday, November 7, 2011

Apa Boleh Buat, Hidup Mesti Diteruskan

Pukul 7 pagi sabtu dah selamat sampai di Sungai Petani. Naik bas pukul 10.30 malam. Perjalanan yang sungguh lama dan memenatkan. Patutnya pukul 4.30 pagi macam tu dah boleh sampai tapi disebabkan jalan sesak, faham - faham sajalah.

Seriously, rasa excited gila dapat balik SP. Rasa macam dah lama gila tak balik. Rindu kot! Cuti midsem seminggu ni rasa macam nak rehat puas - puas kat rumah. Nak tenangkan fikiran. Padahal assignment bertimbun - timbun. Haha!

Disebabkan aku tak minat dengan kos yang aku sedang ambik sekarang (Media Interaktif), kadang - kadang aku rasa macam nak buat assignment yang related dengan MI sangat malas. Ingatkan untuk degree ni boleh tukar kos, tapi rupa - rupanya dapat kos yang sama jugak. =.=

Paksa diri untuk minat tapi apa boleh buat, sampai sekarang tak sampai seru nak minat lagi. Risau jugak sebab benda ni akan effect pada result exam aku. Apa boleh buat, teruskan saja. Ada lagi 2 setengah tahun. Sabar sikit ja lagi Muhammad Nazrul Azwan. Walaupun mungkin hang  susah sikit nak compare dengan kawan - kawan sekelas yang lain, tapi TERUSKAN. Yang penting USAHA. Tiba - tiba ayat cam tak boleh blah pulak kan. Adoi! Hahaha!

p/s: Kan best kalau cuti midsem sebulan. Seminggu tu kejap sangat. :)

Jazakkallah khairan khatira. Assalamualaikum (",)